SEMINAR DE INSTRUIRE PRIVIND BUNELE PRACTICI IN DEZVOLATREA PERSONALA A ECHIPEI DE IMPLEMENTARE IN CADRUL PROIECTULUI ”Eficiență și Calitate în SPO – EC SPO” ID130262

Categorie: Noutati

SEMINAR DE INSTRUIRE PRIVIND BUNELE PRACTICI IN
DEZVOLATREA PERSONALA A ECHIPEI DE IMPLEMENTARE


IN CADRUL PROIECTULUI ”Eficiență și Calitate în SPO – EC SPO”
In perioada 05 – 08 octombrie 2015 a avut loc la Tulcea un “seminar de instruire privind bunele practici in dezvolatrea personala a echipei de implementare”, actiune care face parte din activitatea 8 – schimb de experienta si bune practici in furnizarea serviciilor integrate si personalizate cu Servicii Publice de Ocupare din Spania si la care au participat experți din echipa de implementare a proiectului ”EFICIENȚĂ ȘI CALITATE ÎN SPO – EC SPO” – POSDRU/130/4.1/S/130262, al carei beneficiar este AJOFM Tulcea.

In cadrul seminarului, Dl. Kike Riesgo – Partener director în FIDA Consultores si Presedinte al Federației Spaniole de Marketing si al Clubului de Marketing din Asturias a sustinut o prezentare privind munca în grup prin metodologii inovatoare pentru dezvoltarea competențelor personale, abilități de comunicare, empatie, automotivație si de motivație a persoanelor în căutarea unui loc de muncă. Cu aceasta ocazie, au fost prezentate videouri de comunicare si empatie, de motivație, de excelentă în atentia înspre client, dar si de de inteligență emoțională.

Proiectul ”EFICIENȚĂ ȘI CALITATE ÎN SPO – EC SPO”este implementat de Agenția pentru Ocuparea forței de Muncă Tulcea, în parteneriat cu SC Tobimar Construct SRL Alba Iulia, SC Drummers Concept SRL Bucuresti, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Satu Mare, Desarrollo de Estrategias Exteriores SA și Serviciul Public de Ocupare din Principatul Asturias (Spania).

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investeşte în oameni!”, Axa prioritară 4 “Modernizarea Serviciului Public de Ocupare”, Domeniul major de intervenţie 4.2 „Formarea personalului propriu al SPO”.

Multumiri pentru distribuire!