Home

Dacă vrei sa devii antreprenor, atunci ai nimerit unde trebuia.

Categorie: Antreprenoriat

Aici vei avea posibilitatea să găsești marea majoritate a micilor antreprenori, dar nu numai, vei putea să îți exprimi nemulțumirile, vei putea fi chiar TU purtătorul de cuvânt!

Prin acest proiect ne dorim să aducem la cunoștință publicului larg că, SE POATE!
Cu toții am avut un moment T zero, ne-am zbătut la propriu pentru a ne implementa ideile, pentru a le face profitabile, dar în același timp am încercat să ne păstrăm zâmbetul și caracterul, unii am reușit, alții ba!

Se poate să faci afaceri în România, poți să fii propriul stăpîn! Sigur, nimic nu este ușor iar eu sunt convinsă că pe parcursul evoluției dumneavoastră ca și om de afaceri ați întâmpinat multe piedici, unii au eșuat, alții au reușit!

Dacă de fiecare dată când ați căzut, ați reușit să vă  ridicați,  înseamnă că sunteți deja ÎNVINGĂTORI!

În  spatele fiecărei afaceri există o poveste, aici la ANAA sunt sute de povești, povești reale cu probleme reale , cu minute de fericire… sau ore… sau zile… sau prietenii durabile ce au creat punți de legătură între antreprenori!

Generația ce astăzi are între 35 și 40 de ani… este din punctul meu cea mai vitregită generație!
Nu ne-am născut suficient de devreme pentru a primi fabrici de la stat și nici suficient de târziu să primim de la părinți… așa ca… singura opțiune ramîne: talentul, determinarea,  curajul și incrîncenarea de a REUȘI!

Știu că mulți dintre voi sunteți deja ocupați să faceți bani, dar nu uitați… de noi depinde să arătăm LUMII… că… în România sunt oameni extraordinari!

Multumiri pentru distribuire!